English

 

Den Haag

Boomsluiterskade 376

Op loopafstand van het Centraal Station in het centrum van Den Haag ligt onze kookstudio. Het karakteristieke pand van Keizer Culinair is multifunctioneel en daardoor geschikt voor alle denkbare culinaire activiteiten.

 

Vragen over de kookworkshops en beschikbare data? Bel 020-8081935!

Meer Informatie

Aan de Boomsluiterskade in Den Haag zit één van de verborgen pareltjes van Keizer Culinair. Op zo’n kleine afstand van het stadshart verwacht je niet zo’n ruime en lichte kookstudio. Deze locatie beschikt over 5 dubbele kookeilanden. Daardoor kan je hier zowel met kleine als met grote groepen een kookworkshop volgen. Het koken en tafelen is in dezelfde ruimte waardoor je een échte culinaire beleving hebt. 

 

In deze kookstudio kan Keizer Culinair een kookworkshop organiseren, maar ook een vergadering, borrel, uitgeserveerd diner of feest. Het is een multifunctionele ruimte die naast goed geoutilleerde keukens ook over WIFI en andere vergaderfaciliteiten beschikt. Deze locatie in Den Haag is volledig ingericht door stylisten van IKEA en is voorzien van de meest kwalitatieve keukenapparatuur en luxe keukengerei. Zo kan je koken met de nieuwste en beste stoomovens, tajines, pannen en koksmessen van IKEA.

 

Capaciteit
Koken met een groep 10-80 personen (Mundo Mediterraneo tot 120 personen)
Dineren max. 150 personen
Wijn proeven max. 150 personen
Feesten max. 200 personen

 

Parkeren

Adres: Boomsluiterskade 376, 2511 VG Den Haag

Het is mogelijk om betaald te parkeren aan de Boomsluiterkade. Goedkoper parkeren kan via ParkBee ter hoogte van Zwarteweg 60 (download instructies hier) of in de buurt van Centraal Station Den Haag, P1 Spui, Spui 160 en Schedeldoekshaven 72-80.

Per openbaar vervoer: U neemt de trein naar Den Haag CS. Daar aangekomen verlaat u het station via de uitgang aan de achterzijde, bij perron 1. U steekt nu de tramrails over en gaat direct linksaf de Rijnstraat op. Bij het stoplicht steekt u over, onder het viaduct door, en gaat u vervolgens rechtsaf de Ammunitiehaven op. De eerste zijstraat aan uw linkerhand is de Boomsluiterskade. Na ongeveer 20 meter ziet u aan uw linkerhand een steegje, dat gaat u in. Hier bevindt zich de ingang van onze kookstudio.

 

Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op het nummer 020-8081935. In uiterste gevallen van nood zijn wij ook daarbuiten bereikbaar. Ben u bijvoorbeeld onverhoopt verhinderd, komt uw gehele gezelschap aanzienlijk te laat of is er een ander dringend noodgeval, dan kunt u contact opnemen via het nummer 06-52647206 of 06-21230075.

Direct reserveren

Locatie

Om uw route te plannen klik hier